3 Oktober, vlammen

Gisteravond heb ik de houtkachel weer eens aan gedaan, met een beetje hout maar, zo koud was het nou ook weer niet. Ik heb er de klomp in gedaan die ik vorig jaar (of was het alweer twee jaar geleden) uit een bult afval had getrokken. Het afval kwam van een klompenmakerij en bestond uit houtresten en mislukte klompen. Terwijl de klomp langzaam opbrandde mijmerde ik over degene die de klomp in zijn handen had gehad. Die al zover was met het maken van de klomp dat het zijn vorm al had maar er toen achter kwam dat er toch een fout in het hout zat.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “3 Oktober, vlammen”

  1. Lidy van Onlangs avatar
    Lidy van Onlangs

    mooi, lijkt wel een echt schilderij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *