3 Oktober, vlammen

Gisteravond heb ik de houtkachel weer eens aan gedaan, met een beetje hout maar, zo koud was het nou ook weer niet. Ik heb er de klomp in gedaan die ik vorig jaar (of was het alweer twee jaar geleden) uit een bult afval had getrokken. Het afval kwam van een klompenmakerij en bestond uit houtresten en mislukte klompen. Terwijl de klomp langzaam opbrandde mijmerde ik over degene die de klomp in zijn handen had gehad. Die al zover was met het maken van de klomp dat het zijn vorm al had maar er toen achter kwam dat er toch een fout in het hout zat.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “3 Oktober, vlammen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven