Bloemen

4 Oktober, blue

Dit jaar was mijn zijtuintje niet veel soeps. De meeste planten konden niet tegen de droogte waardoor de hele zomer door dat gedeelte van de tuin er maar triestig bij stond. Binnenkort ga ik de boel daar eens omgooien. Goed nadenken over welke planten tegen droge halfschaduw kunnen en waar ik die dan neer ga zetten. Een van de planten die ik niet goed had neergezet is de Johnsons’s blue. Die doet het aardig maar staat te ver naar achteren. Gisteren stond ik er naar te kijken en verwonderde mij er over dat ik er twee van had staan, ik dacht toch echt maar eentje gekocht te hebben vorig jaar. Vanmorgen kon ik niet op de naam van de blauwe geranium komen en ben op internet gaan zoeken. Toen bleek pas dat ik geen twee Johnsons blue’s had, maar dat de geranium die ik had gefotografeerd een andere soort is. Maar welke? Zou het de Rozanne kunnen zijn?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.