5 Oktober, eentje

Ik zag ze laatst aan de kant van de weg staan, herfststijlloos. Ik moest ineens denken aan de bollen die ik in de grond had gestopt. Was dat nou vorig jaar? Of al weer twee jaar geleden? Hoe dan ook, ik heb ze na het uitplanten nooit weer gezien. Tot gisteren, toen zag ik onder het overhangend blad van een hortensia ineens 1 bloem van de herfststijlloos in mijn tuin. Nu maar hopen dat deze zich verder uitbreidt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “5 Oktober, eentje”

  1. Anita avatar

    Zo te zien woont er ook een liefhebber van hersfstijlloos in jouw tuin. Alsof er aan de knop is geknaagd.

  2. maria avatar
    maria

    Eigenlijk vind ik ‘m zo gehavend mooier dan met een gave kelk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *