Bloemen

7 Oktober, hulp

Het wordt herfst in de tuin. Het regent er zaadjes van de esdoorn en de eerste bladeren vallen ook al. Toch heeft de roos nog hier en daar een frisse bloem hangen. Zittend op het bankje in de zon genoot ik van die frisse dotjes bloemen. Aan bijna elke bloem hingen wel spinnenwebben. Het leek bijna alsof de bloemen alleen maar overeind stonden doordat ze omhoog werden gehouden door het spinnenrag. Wie weet, misschien helpen de spinnen inderdaad de bloemen in de herfst een handje en is het daarom dat we juist in deze tijd zoveel spinnenwebben zien.

Eén gedachte over “7 Oktober, hulp

  1. Hoi Marmein.wat een heerlijke fantasie.maar misschien is het wel zo.
    Gr.Hugo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.