9 Oktober, keuze

Gisteravond was het weer een mooie zonsondergang. Ik was echter te lui om naar de waterkant te lopen om een foto te maken. De foto heb ik daarom gewoon vanuit huis gemaakt. Eerst scherpgesteld op het kerkje van Zalk, daarna op de takken van een boom in de straat naast mijn huis. Ik kon vanmorgen echter niet kiezen welke foto ik zou plaatsen, en dus heb ik beide maar geplaatst.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “9 Oktober, keuze”

 1. Anthonia avatar
  Anthonia

  Foto twee!

 2. Anita avatar

  Jij boft met zo’n uitzicht! Foto 2 vind ik ook het mooist.

 3. Ank Pot avatar

  Ik ga ook voor foto 2!

 4. rileo avatar

  Ik ga voor foto 2

 5. Laura avatar
  Laura

  Beiden zijn leuk, maar foto 1 is saaier. Dat heeft met de compositie te maken.

  Er staat ’teveel’ op, waardoor het niet interessant (meer) is. Als je daar de linker zijkant naar het midden brengt en afsnijdt, vlak voor het blad wat nog scherp is (dan wordt het een bijna vierkante foto), dan wordt ie weer boeiend met die onscherpe contouren op de achtergrond.

  Foto 2 is van zichzelf goed, heeft evenwicht en geeft rust 😀

  Eigenlijk word je van foto 2 rustig en van foto 1 (als je ‘m dus vierkant of staand 3-4 afsnijdt) nieuwsgierig: ‘wat zie ik daar in de verte?’

  PS Marmein weet hier ongetwijfeld alles van 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *