17 Oktober, lekker

Ik had mij voorgenomen om een appeltaart te bakken wanneer de appels aan mijn boompje rijp zouden zijn. Het is nu zo ver en gisteren ben ik aan de slag gegaan. Ik had een recept van appeltaart met mascarpone gezien, dat leek mij wel wat. Maar omdat ik alles in huis had behalve de mascarpone besloot ik geen mascarpone maar verse kaas te gebruiken. Dat scheelt ook nog eens aanzienlijk in de calorieën. Een tijd geleden had ik een minispringvorm gekocht, net groot genoeg voor de helft van het recept.

Bij de eerste happen bedacht ik mij ineens dat ik nu eigenlijk een cheesecake met appel had gemaakt. Gek genoeg had ik nog nooit een cheesecake gegeten terwijl mij dat altijd zo lekker leek. Appeltaart of cheescake, hij smaakte heerlijk, zo lekker dat ik vrees dat hij vandaag wel op gaat.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “17 Oktober, lekker”

  1. Laura avatar
    Laura

    Hey, dat ziet er goed uit zeg 😀
    En dat ook nog met appels uit je eigen tuin, lekkerrr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *