18 Oktober, voorbereiding

Natuurlijk ben ik in mijn vakantie niet alleen bezig met klussen (die overigens maar traag vorderen). Ik heb een weekje Terschelling in de planning staan. En in dat weekje ga ik eens lekker fotograferen. Zo wil ik gaan oefenen met zwart wit fotografie, panorama’s, nachtfotografie, flitsen, scherptediepte, polarisatiefilter, fotobewerking en lange sluitertijden. Uit alle hoeken en gaten heb ik mijn fotografiespullen opgedoken. Filters, lenzen, laders, flitsers, ik geloof dat ik meer aan fotospul bij mij heb straks dan kleding.

Gisteravond heb ik even geoefend met mijn nieuw, variabel nd filter.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “18 Oktober, voorbereiding

  1. Je hebt in dit jaargetijde ook maar één soort kleding nodig dat scheelt weer, gewoon een aantal laagjes over elkaar heen en er is genoeg ruimte in je koffer voor je fotospullen.
    Veel plezier met de fotografie daar. Als het maar droog is, de rest komt vanzelf goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven