19 Oktober, plekje

Het verbaast mij altijd weer hoe katten ineens een andere gewoonte kunnen hebben. Lag meneer voorheen graag op mijn schoot, nu heeft de kattenmand zijn voorkeur. Gisteravond kwam hij luid miauwend de kamer in gerend, ging rechtstreeks naar de mand en liet zich neervallen om een paar seconden later in slaap te vallen. Ik ben blij dat zijn mand nu de voorkeur heeft boven mijn schoot, want die zal hij een weekje moeten missen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “19 Oktober, plekje”

  1. Laura avatar
    Laura

    Alsof hij het aanvoelt… Fijne vakantie!! 😀

    Lief koppie zo 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *