20 Oktober, aangekomen

Gisteren heb ik de boel de boel gelaten (een beetje opgeruimd natuurlijk) en ben naar Terschelling vertrokken. Vlak bij Harlingen begon het licht te regenen en dat bleef het tot laat in de avond doen. Op zich jammer maar daardoor kon ik wel weer mooi de lichtstrepen van de vuurtoren zien. En dat vanuit mijn keuken.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “20 Oktober, aangekomen”

 1. Jetske avatar

  Oooohh, als ik de Brandaris hier zie, ik heb heimwee.
  Wat een pracht plekje heb je daar.

 2. Ina avatar
  Ina

  Had je niet ff kunnen mailen…..
  Veel plezier en mooi weer gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *