22 Oktober, strand

Op het strand lagen duizenden scheermessen. Waar je normaal geluidloos kunt lopen op het strand was het nu een constant knisperen van schelpen. Allemaal waren ze leeg, alhoewel, deze meeuw had er toch nog eentje gevonden waar wat in zat. Dat hadden andere meeuwen ook ontdekt dus aan oppeuzelen van de scheermes kwam de zeemeeuw niet.

Deze strandlopers waren duidelijk gewend aan mensen op het strand, ik kon aardig dicht bij komen. Gek genoeg hipten de meeste vogeltjes op 1 pootje rond. Of ze nu maar 1 pootje hebben of het makkelijker vonden om 1 pootje ingetrokken te houden? Geen idee.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *