23 Oktober, structuur

Gisteren was het prachtig weer, de hoogste tijd om op de fiets te stappen om richting de Boschplaat te fietsen. Ik begon nog met een open jas aan maar al snel verdween die in de fietstas. Onderweg nog even gestopt voor koffie bij het Hartbreakhotel om vervolgens weer door te fietsen richting het oosten. Het fietspad slingerde zich door een prachtig duinenlandschap en eindigde uiteindelijk aan het begin van het natuurgebied de Boschplaat. Nu het wat later op de ochtend was, was het er ook druk. Ik besloot dan ook wat rust te zoeken door een duin op te klimmen.

Zittend in het zand, even uit de wind, begonnen mij de prachtige structuren in het zand op te vallen. Die structuren kwamen er niet zo maar, ze zijn gevormd door wind en stuivend zand, oppassen dus voor de camera en even geen lenzen wisselen.

Eenmaal de duinen over, op het strand, waren overal miniduintjes te zien. Zelfs een hoopje konijnenkeutels werden tot heuveltje omgetoverd.

De scharen van een krab leken wel mouwen te hebben gekregen.

Via het strand ben ik weer terug gelopen naar de plaats waar ik de fiets had achtergelaten. Tijd om de twee uurtjes naar huis weer te fietsen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “23 Oktober, structuur”

 1. Lidy van Onlangs avatar
  Lidy van Onlangs

  wat bof je met het weer! Geniet van de mooie zandfoto’s. Nog fijne dagen.
  Lidy

 2. Roel avatar

  Schitterende foto’s. Heerlijk om even weg te zijn in eigen land. Helemaal op Terschelling. Ben je ook actief op FB of andere sociale media?

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Dankjewel, en nee, ik ben niet actief op andere sociale media, ik vind een website wel voldoende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *