Terschelling

24 Oktober, pier

Gistermorgen ben ik met de camera en statief naar de pier gewandeld. Met een nd filter wilde ik eens proberen wat foto’s te maken met een lange sluitertijd zodat het water er wazig uit zou zien. Dat viel nog niet mee. Misschien moest ik toch nog eens gaan proberen wanneer het wat donkerder was.

Vanaf de pier heb je mooi uitzicht op het plaatsje Terschelling West.

Nog even een foto toen ik de pier weer af liep, met de luchten hier blijf je maar fotograferen.

’s Middags waaide het hard en was het hoog water. Een uurtje later zou ik een excursie hebben, samen met een boswachter langs voedzame plekken op het eiland, afgesloten met een diner met lokale producten. Het fotograferen in de schemering zat er niet in dus ben ik vlak voor de excursie nog snel even naar de pier geweest. Dat viel niet mee met die wind, ik werd bijna de zee in geblazen.

De excursie was erg leuk, het diner daarna was echt fantastisch, het diner bestond uit producten die wij onderweg hadden gezien. (restaurant Caracol in West is echt een aanrader!)

Eén gedachte over “24 Oktober, pier

  1. Ik wilde zeggen de volgende keer eis ik een mail
    Maar dat zal k hier niet neerzeggen 😉

    Veel plezier nog

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.