29 Oktober, lente

Vanmorgen heb ik even in de tuin rondgekeken naar eventuele schade. Achter de garage leek iets weg te zijn. Een boompje dat omgevallen was misschien? Er lag echter niets op het grasveld achter mijn garage, ook hing er niets tegen de garage aan. Na er even naar gestaard te hebben en mij te hebben afgevraagd wat ik nu toch mis op die plek schoot het mij ineens te binnen: natuurlijk, al het blad is van de bomen gewaaid. Dat maakt dat het nu zo licht lijkt op die plek.

Eenmaal terug op het terrasje naast mijn garage zag ik de lobelia op de tuintafel. Die leek de lente wel in de kop te hebben. Voor mijn vakantie had ik nog bedacht dat ik die pot maar eens leeg moest halen en er violen in moest zetten, nu is het weer een blauw wolkje van nieuwe lobeliabloemetjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *