6 November, knap

Ik had de serie Mr. Selfridge wel op tv gezien, maar dacht dat het om een verzonnen verhaal ging. Ik was dan ook verrast toen het warenhuis echt bleek te bestaan in Londen. We zijn er in het donker langs gelopen en hebben daar de prachtige etalages bewonderd. Vooral de dieren die gemaakt waren van allerlei keukengerei vond ik erg knap gemaakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “6 November, knap”

  1. Margo avatar

    Ja die meneer heeft echt bestaan, mooie serie ook, die opeens lijkt afgelopen terwijl ik met vakantie ben. Mooie etalages!

  2. Laura avatar
    Laura

    Knap gedaan! Ik vraag me dan altijd meteen af hoe zo iets in elkaar zit…
    Geplakt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *