13 November, verleiding

Oeps, ik heb mij deze week niet aan mijn regel gehouden: voor St. Maarten alleen maar snoepgoed kopen dat je zelf niet lekker vind. Maar ja, de mini marsjes waren in de aanbieding bij de lokale supermarkt en ze hadden geen andere lollys die verpakt waren. Dat ik niet de enige was die van de aanbieding gebruik maakte bleek wel toen een van de kinderen riep dat hij al heel veel marsjes had.

Ik neem wat er over is maar mee naar het werk, daar zijn vast wel heren te vinden die er voor willen zorgen dat ik niet meer in de verleiding kan komen om alles op te eten.

Berichten gemaakt 3317

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven