13 November, verleiding

Oeps, ik heb mij deze week niet aan mijn regel gehouden: voor St. Maarten alleen maar snoepgoed kopen dat je zelf niet lekker vind. Maar ja, de mini marsjes waren in de aanbieding bij de lokale supermarkt en ze hadden geen andere lollys die verpakt waren. Dat ik niet de enige was die van de aanbieding gebruik maakte bleek wel toen een van de kinderen riep dat hij al heel veel marsjes had.

Ik neem wat er over is maar mee naar het werk, daar zijn vast wel heren te vinden die er voor willen zorgen dat ik niet meer in de verleiding kan komen om alles op te eten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *