Allerlei

14 November, klein

Weer even een foto uit de oude doos, nou ja, zo oud nu ook weer niet. In een van de etalages in Londen was dit tafereel te bewonderen. Een reusachtige schoen die werd beklommen door kleine mensjes. Ik had de foto eigenlijk alleen maar genomen omdat het mij wel eens leuk lijkt om een kleine wereld te bouwen om daar vervolgens landschapsfoto’s van te maken. Nu ik het resultaat zo zie, begint het toch te kriebelen. Het lijkt mij een leuk winterproject.

3 gedachten over “14 November, klein

  1. Leuk idee! Mag ik je een tip geven? Bij intratuin e.d. verkopen ze momenteel al die miniatuurdingen nu op de kerstafdeling. Voor boompjes en basismateriaal ben je vaak goedkoper uit in een modeltreinenwinkel. Succes en ik ben benieuwd! Tanja

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.