Allerlei

15 November, souvenir

Tja, wat neem je nou mee als souvenir uit Londen, ik kon maar niets bedenken. In het natuur historisch museum zag ik een doosje staan met een bouwpakket van een T-rex. Toch nog een souvenir gevonden. Al bleek gisteravond dat ik het skelet niet botje voor botje in elkaar hoefde te zetten zoals ik had gedacht. En wat mij  nou juist ook zo leuk leek. Net zoals het in elkaar zetten van archeologische vondsten mij ook zo leuk lijkt. Nee, dit skelet bestond uit vijf delen en was nog simpeler in elkaar te zetten dan sommige figuurtjes uit een chocolade ei. Nou ja, hij kan den wel weer zijn ledematen en kaak bewegen. Ik kan er nog altijd een animatiefilmpje mee maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.