Allerlei

19 November, o jee

Nou ja, zeg. Nu ben ik de afgelopen week al twee keer vergeten om de kaarsen in de woonkamer uit te blazen voor ik naar bed ga. Het zijn dan ook wel heel eigenaardige kaarsjes met vlammetjes die nauwelijks licht geven. Het zou ook kunnen dat ik er niet aan denk omdat, wanneer ik de laatste lamp in de kamer bij het naar bed gaan uit doe. ik met mijn rug naar de kaarsjes toe sta.

Of ik wordt vergeetachtig, dat kan natuurlijk ook.

Eén gedachte over “19 November, o jee

  1. Oei.. Wel voorzichtig hoor, je moet er toch niet aan denken…

    Even rondkijken of alles uit is, helpt héél goed tegen vergeetachtigheid, heb ik gehoord :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.