21 November, oud

Bij het opruimen van de garage kwam ik deze twee schelpen tegen. Ik weet niet meer hoe ik er aan ben gekomen. Ik heb ze niet zelf mee genomen van een ver strand, dat weet ik zeker. Ik denk dat ze uit het huis van mijn grootouders komen, Pake en Beppe noemden wij ze. Ik kan mij nog herinneren dat daar in de voorkamer op een kast grote schelpen stonden. Als je die tegen je oor hield kon je de zee horen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “21 November, oud”

  1. Lidy van Onlangs avatar
    Lidy van Onlangs

    mooi plaatje. Mijn grootmoeder had ook zo’n schelp en ook ik hield hem tegen mijn oor om de zee te horen. Mooie herinnering. Fijne dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *