Allerlei

28 November, overschot

Elke keer wanneer ik wat zoek in de lade in de tafel, zitten deze stekers mij in de weg. De kabeltjes die er aan hangen krullen om de pennen en scharen in de la en als ik wat zoek vallen deze regelmatig op de grond. En toch gooi ik ze niet weg. Geen idee waarom niet, ik heb geen idee meer voor welk apparaat ze zijn.

7 gedachten over “28 November, overschot

 1. Lijkt mij ook voor in de sigarettenaansteker van de auto. Die dingen heb ik ook, ook diverse travo’s en tig kabels die ik niet durf weg te gooien want dan zul je net zien dat ik morgen het bijbehorende apparaat terugvind. Maar ik heb ze wel allen in een doos uit zicht gegooid.
  Heb je hier de scherptediepte even geoefend?

 2. Het zijn inderdaad laders voor in de auto. Maar welke aparaten kon ik daar ook maar weer mee opladen? Dat is wat ik niet meer weet.

 3. Ohh, ik keek laatst ook even in de lade van mijn bureau en zag daar een serie kabeltjes liggen !
  Ik heb ook nog tientallen kabeltjes nooit gebruikt. Wat een verkwisting.

 4. Geven eventuele merknamen op de stekkers geen uitsluitsel?
  Zo van: er staat Sony op dus dan moet ie van mijn Sony puntje-puntje apparaat zijn?

  En het soort stekker aan de andere kant van ’t snoer? Fotografeer die eens… hebben we een leuk raad-plaatje 😀 :mrgreen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.