Landschap

7 December, wind

hagelbui

Gisteren stond er nog steeds een stevig windje. Omdat het verder wel mooi weer was leek het mij wel leuk om open water op te zoeken, eens zien of ik mooie golven en flink opspattend water kon vinden. Kijkend op google-maps leek de kop van de Flevopolder mij een mooi punt daar voor. Ik zou dan onder de A6 door kunnen rijden en zo bij het IJsselmeer komen. Onderweg, op de dijk langs het Ketelmeer zag ik deze prachtige wolk hangen. Het was nog een aardige toer om op de dijk te blijven staan om wat foto’s te maken met die wind.

Ik vervolgde mijn weg en vond de weg onder de A6. Helaas was deze geblokkeerd door een slagboom. Even later reed ik op de brug over het Ketelmeer, daar ging mijn plannetje. Omdat de golven toch niet waren waar ik op gehoopt had ben ik maar doorgereden naar huis.

Eén gedachte over “7 December, wind

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.