9 December, proef

Gisteren fietste ik naar de moestuin toen ik op het fietspad deze twee melkpakken zag liggen. Normaal gesproken zou ik ze laten liggen, maar een tijdje geleden las ik op een website dat je deze pakken prima kon gebruiken als een soort van kweekkas. Misschien het proberen eens waard?  Op de terugweg lagen ze er nog steeds, ik heb ze toen maar opgepakt en thuis omgespoeld en uitgedeukt.

In een van de flessen ga ik deze week wat zonnehoed zaaien. Als ik deze site mag geloven hoef ik het pak vervolgens alleen maar buiten neer te zetten en hoef ik er de eerste tijd niet naar om te kijken. Nu nog bedenken wat ik in het andere pak ga zaaien.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Eén reactie op “9 December, proef”

  1. Margo avatar

    Leuk idee. Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *