14 December, gelukt

Elk jaar bak ik met kerst een paar tulbanden. Ik ben jaren op zoek geweest naar andere vormen dan de standaard tulbandvorm. Pas de laatste paar jaar vind ik wat andere modellen. Vorige week vond ik in een streekproductenwinkel een prachtige vorm met een geometrisch patroon er op. Hij was duur maar ja, zo vaak kom ik een wat andere vorm nu ook niet tegen. Gisteren heb ik de vorm eens uitgeprobeerd en het is prima gelukt. Straks heb ik alleen nog een klein probleempje: welke van mijn 3 vormen ga ik met kerst gebruiken?

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “14 December, gelukt”

 1. Margo avatar

  Alle drie natuurlijk! Die komen wel op toch? 🙂

 2. Ina avatar
  Ina

  Ik ben het. met Margo eens
  Wanneer is de proefsessie 8)

 3. Ina avatar
  Ina

  Oooh het is niet helemaal een tulband maar deze mag natuurlijk niet ontbreken toch.?
  http://www.zeeuwseknop.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *