16 December, wennen

Afgelopen week heb ik via marktplaats twee nieuwe lampen voor boven de eettafel gekocht. Ik was al een tijdje op zoek naar twee lampen van Kartell, toen ik dan eindelijk eens een advertentie op de site  zag staan met twee lampen in de kleur die ik wilde, heb ik de adverteerder meteen een mailtje gestuurd.

Ik ben geen onderhandelaar dus ging er van uit dat ik de lampen voor de vraagprijs zou overnemen. Maar de eigenaar vroeg wat ik dan wilde bieden. He? Bieden? Het was toch een vaste prijs? Nou ja, dan maar een prijs er onder noemen waarop we het verschil tussen mijn bod en zijn prijs deelden.

Nu hangen ze boven de tafel en is het even wennen. Mijn vorige lamp was smal en lang, deze lampen zijn groot en rond. Ik zit nu wel met een probleempje, mijn tafel en stoelen steken wat bleekjes af bij deze lampen. Nu moet ik op zoek naar een nieuwe tafel en wellicht ook stoelen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “16 December, wennen”

  1. Margo avatar

    Pas maar op, voor je het weet gaat je hele interieur eraan! :mrgreen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *