Allerlei

16 December, wennen

Afgelopen week heb ik via marktplaats twee nieuwe lampen voor boven de eettafel gekocht. Ik was al een tijdje op zoek naar twee lampen van Kartell, toen ik dan eindelijk eens een advertentie op de site  zag staan met twee lampen in de kleur die ik wilde, heb ik de adverteerder meteen een mailtje gestuurd.

Ik ben geen onderhandelaar dus ging er van uit dat ik de lampen voor de vraagprijs zou overnemen. Maar de eigenaar vroeg wat ik dan wilde bieden. He? Bieden? Het was toch een vaste prijs? Nou ja, dan maar een prijs er onder noemen waarop we het verschil tussen mijn bod en zijn prijs deelden.

Nu hangen ze boven de tafel en is het even wennen. Mijn vorige lamp was smal en lang, deze lampen zijn groot en rond. Ik zit nu wel met een probleempje, mijn tafel en stoelen steken wat bleekjes af bij deze lampen. Nu moet ik op zoek naar een nieuwe tafel en wellicht ook stoelen.

Eén gedachte over “16 December, wennen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.