19 December, in de weg

Een paar weken geleden bedacht ik mij dat ik wel weer eens wat erwten kon zaaien op een stukje keukenpapier. Ze kunnen met kerst mooi dienen als versiering bij de gerechten of anders is er een hele lekkere soep van te maken. Ik had vanmorgen wat uitlopers van de erwten willen fotograferen maar dat bleek onmogelijk. Vanuit welke hoek ik het bakje ook benaderde, Picolo liep steeds in de weg. Of hij was kopjes aan het geven aan mijn lens.

Dan maar wat meer afstand nemen en meneer ook maar op de foto zetten. Gelukkig heeft Picolo na een uitgebreide controle besloten dat hij geen erwtenscheuten lust.

 

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *