Picolo

21 December, hulp

Ik was van plan geweest om afgelopen week de kerstboom op te zetten. Maar daar dacht ik pas weer aan bij het naar bed gaan. Gisteren was ik vrij en had ik dus alle tijd om hiermee aan de slag te gaan, het werd ook wel de hoogste tijd.

Picolo vond het allemaal maar machtig interessant, het is voor hem de eerste keer dat ik een kerstboom ging optuigen, vorig jaar zat ik rond deze tijd in Kameroen. Vooral de slingers werden zeer door hem gewaardeerd, ze vormden samen een heerlijk kussentje op de tafel.

Eenmaal alles in de boom moest ook even getest worden of al die glinsterdingen wel stevig hingen. Her en der werd er driftig getikt tegen de ballen en dennenappeltjes. Tot nu toe is alles blijven hangen, ik ben benieuwd of dit zo blijft.

2 gedachten over “21 December, hulp

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.