Westenholte

23 December, frisse neus

Gisteren was ik het binnen zitten een beetje zat, hoogste tijd om even een rondje te wandelen. Lekker uitwaaien op de dijk bij de Vreugderijkerwaard. Omdat ik geen zin had mijn camera mee te nemen, maar ook het risico niet wilde lopen een mooie lucht aan mij voorbij te laten gaan, nam ik mijn compactcamera mee.

Op de camera zit ook een panoramastand. Die heb ik eens even uitgeprobeerd. Door de camera langzaam te bewegen wordt in 1x de panorama gemaakt. Wel wat donker, maar dat is een kwestie van oefenen. (klik op de foto om een vergroting te zien)

SAM_1212 copy

 

2 gedachten over “23 December, frisse neus

  1. Trouwens, wetenschappers beweren dat er niet zo iets is,
    maar hoe bedoel je Hollands licht bestaat niet?! 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.