Allerlei

28 December, kriebels

De kerstdagen zijn achter de rug en het was weer gezellig. De kerstboom staat nog steeds in de kamer. Normaal gesproken gaat die er 1 januari uit, een lekker fris begin van het nieuwe jaar. Maar om de een of andere reden heb ik zin om vandaag de kerstboom er uit te gooien. Misschien omdat een kerstboom er overdag veel minder mooi uit ziet dan in de avond? Ik denk dat ik maar even lui blijf vandaag en kijk of ik vanavond nog steeds de kriebels heb om de boom naar de tuin te doen.

Eén gedachte over “28 December, kriebels

  1. ’t Is gauw genoeg weer donker deze dagen…

    Grappig, het is net een lelie zo. En sommige dahlia’s zien er ook zo uit.
    Mooi met die tinten groen 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.