Allerlei

30 December, knoop

Ik heb het zo druk met het weer overeind krijgen van een omgevallen website dat ik bijna vergeet om een logje te plaatsen.

Gisteren ben ik even naar de Vreugderijkerwaard gefietst om een visarend te zien die daar momenteel rondvliegt. De arend heb ik gezien, op een afstand en tegen de zon in, ik heb er helaas geen goede foto van kunnen maken.

Ik heb wel een foto van dit paaltje gemaakt omdat elke keer wanneer ik het zie, ik mij afvraag waar nummer 1 toch is. Je zou toch verwachten dat op de andere kant van het paaltje, of bij knooppunt 2 zelf, wel een bordje richting knooppunt 1 zou staan, maar dat is niet het geval. Ik moet toch eens uitzoeken of nr 1 wel bestaat.

2 gedachten over “30 December, knoop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.