10 December, stuk

Ik ben het zat, ik koop ze niet meer, de draadloze deurbellen. Dit is nu al de derde (of was het nou de vierde?) deurbel die het binnen de kortste keren begeeft. Ik ben met de draadloze deurbel begonnen omdat ik de deurbel in het halletje bij de voordeur alleen in de kamer kon horen. Dat ik de bel midden in het huis kon hangen zonder draden door de kamer te laten lopen leek mij een mooie oplossing. Dus niet. Om de haverklap begeven die dingen het. Vandaag dus maar eens op zoek naar een andere oplossing.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

5 reacties op “10 December, stuk”

 1. Margo avatar

  Vervelend! Die van ons doet het nog steeds. Hij was wel opeens leeg, wat we merkten toen de postbode op het raam klopte. Met nieuwe batterijen erin gaf hij ineens een ander melodietje. Toen moest ik wel even op internet zoeken naar de gebruiksaanwijzingen want hoe je dat wijzigt lag niet erg voor de hand.

 2. Ank Pot avatar

  Ooo die ergernis heb ik dus ook!!! Of hij gaat zonder dat er iemand op de bel drukt omdat er ergens in de buurt iemand dezelfde bel heeft en de jouwe dus het signaal opvangt.Ik heb hem om dezelfde reden als jij erbij aangeschaft. Ik ben benieuwd of en zo ja met wat voor oplossing jij komt, succes!

 3. Margo avatar

  Je kunt toch een bepaalde frequentie instellen Ank?

 4. Laura avatar
  Laura

  “Ding-dong”, ohnee dat is voor de buren verderop.. Oei… 😆

  Er zijn een soort versterkers te koop die je binnen in stopcontacten kunt pluggen.

 5. Patrick avatar
  Patrick

  Wij hebben er ook een van Van Rossum … ik heb hem al drie keer van de trap gegooid en doet het nog steeds…

  De speakers (ontvangsteenheid) hangt aan de trap en ik stoot hem er steeds van af maar dat kreng blijft het maar doen, ondanks de butsen in het parket :-).

  Dus mocht je het nog één keer willen wagen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *