11 Januari, knap

Geplaatst op

Sommige mensen kunnen zich niet bedwingen wanneer ze een stuk bubbeltjesplastic in handen krijgen. Ze moeten en zullen de bubbeltjes laten knappen. En ze gaan door tot het laatste beetje lucht verdwenen is uit het plastic. Gelukkig heb ik dat niet. Ik vind het wel leuk om de luchtzakjes kapot te knijpen, maar na een stuk of vijf ben ik het wel zat. Gelukkig maar, want gisteren heb ik mijn bestelling van 100 meter bubbeltjesplastic ontvangen. Honderd vierkante meter, hoe lang zou je daar wel niet mee bezig zijn wanneer je ze allemaal zou willen laten knappen……

2 reacties op “11 Januari, knap&rdquo

  1. Hahaha, knijp, ‘plup’, volgende, knijp, ‘plup’, volgende…
    Ik zag deze week zelfs eentje die bedrukt was met cijfers: die je als een adventskalender kon gebruiken en een per dag stukknijpen. Er stond zelfs bij of je je wel in kon houden en tot de volgende dag wachten… :lol:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.