Druppels

13 Januari, oefenen

Het is al weer een tijdje geleden dat ik bezig ben geweest met vallende druppels fotograferen. Afgelopen weekend ben ik daar weer eens mee begonnen. De bedoeling is dat twee of meerdere druppels met elkaar botsen wanneer de ene druppel ophoog spat en de andere nog naar beneden valt. Maar zonder speciale apparatuur valt dat niet mee.

Met ruim vierhonderd foto’s is het slechts 1 keer gelukt om druppels te laten botsen.

Maar ik blijf oefenen. De kunst is de druppels met de juiste snelheid achter elkaar naar beneden te laten vallen. Maar dat valt nog niet mee, met je ene hand in een pipetje knijpen en met de andere hand in de afstandbediening knijpen.

3 gedachten over “13 Januari, oefenen

  1. de onderste foto is een kunstwerk. Weer genieten op deze maandagmorgen van je foto’s. Mooi weer in Rotjeknor.gr

  2. Ze zij wel weer heel erg mooi hoor, kan je geen druppelaar gebruiken wat ze b.v. voor een infuze gebruiken daar kan je volgens mij de snelheid regelen en heb je allebij je handen vrij voor je camera.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.