15 Januari, fase

Picolo heeft zo van die fases, bijvoorbeeld wat betreft slaapplaatsen. Tijdenlang is zijn mandje favoriet geweest, dan weer een bepaalde stoel, en de laatste tijd moet en zal hij bij mij op schoot liggen. Dat vind ik in het begin wel even leuk, maar wanneer  hij wat langer ligt gaat het toch wel vervelend worden. Maar ik geloof dat het einde van deze fase in zicht is. Hij heeft nu een omgevallen kussen ontdekt als nieuwe slaapplaats. Gelukkig, want het is toch makkelijker werken op de laptop als ik die op schoot kan zetten.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “15 Januari, fase”

  1. Laura avatar
    Laura

    Ontspanmomentje: naar een slapende kat kijken… Mmmmm 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *