18 Januari, krul

Ik vind de kleine cyclamen die rond deze tijd bloeien in de tuin zo leuk, dat ik een paar maanden geleden een paar extra plantjes gekocht heb. Ik kocht ze in een tuincentrum, waar ze natuurlijk al in bloei stonden omdat ze anders niet verkocht zouden worden. Jammer, want daardoor is hij nu al weer uitgebloeid en kan ik pas volgende winter genieten van de dotjes kleur in de winter.

Wat ik nu wel zie zijn de kleine zaaddoosjes die aan een lange krul naar beneden hangen. Ook leuk om te zien.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

2 reacties op “18 Januari, krul”

  1. Margo avatar

    Wat een mooi kunstwerk!!

  2. Ina* avatar
    Ina*

    Te laat met de krul op je verjaardagstaart……..
    excuus maar toch nog gefeliciteerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *