18 Januari, krul

Ik vind de kleine cyclamen die rond deze tijd bloeien in de tuin zo leuk, dat ik een paar maanden geleden een paar extra plantjes gekocht heb. Ik kocht ze in een tuincentrum, waar ze natuurlijk al in bloei stonden omdat ze anders niet verkocht zouden worden. Jammer, want daardoor is hij nu al weer uitgebloeid en kan ik pas volgende winter genieten van de dotjes kleur in de winter.

Wat ik nu wel zie zijn de kleine zaaddoosjes die aan een lange krul naar beneden hangen. Ook leuk om te zien.

Berichten gemaakt 3317

2 gedachten over “18 Januari, krul

  1. Te laat met de krul op je verjaardagstaart……..
    excuus maar toch nog gefeliciteerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven