Fauna

20 Januari, ruzie

Gisteren was het zulk mooi weer dat ik maar eens even aan de wandel ben gegaan. Dit keer niet langs de IJssel maar richting Stadshagen langs het Zwarte Water. Op een bruggetje in een park was iemand de eenden aan het voeren. Tenminste, dat probeerde hij, maar het meeste brood ging naar de meeuwen. Die gristen al ruziënd het brood voor de snavel van de eenden weg.

Ik had alleen de macrolens bij me, maar heb het toch maar geprobeerd wat foto’s te maken.

2 gedachten over “20 Januari, ruzie

  1. o, gelukkig, de tijd gaat minder snel dan ik dacht. Ik zal de datum even goed zetten. Bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.