25 Januari, verstopt

Een hele tijd geleden heb ik vitrage gekocht, voor het eerst in mijn leven. Ik vond de vrolijke bloemen en vogeltjes die er in geweven waren grappig, en het was weer eens wat anders dan de veilige, onopvallende gordijnen die er eerder hingen.

Van het begin af aan had Pico er zijn eigen ideeën over. Jammer genoeg heb ik geen idee wat zijn mening er over is, omdat ik niets begrijp van het gemiauw van achter het gordijn. Vooral toen de gordijnen net hingen deed hij dat veel, nu ze alweer een tijdje hangen is dat een stuk minder geworden.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “25 Januari, verstopt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven