25 Januari, verstopt

Een hele tijd geleden heb ik vitrage gekocht, voor het eerst in mijn leven. Ik vond de vrolijke bloemen en vogeltjes die er in geweven waren grappig, en het was weer eens wat anders dan de veilige, onopvallende gordijnen die er eerder hingen.

Van het begin af aan had Pico er zijn eigen ideeën over. Jammer genoeg heb ik geen idee wat zijn mening er over is, omdat ik niets begrijp van het gemiauw van achter het gordijn. Vooral toen de gordijnen net hingen deed hij dat veel, nu ze alweer een tijdje hangen is dat een stuk minder geworden.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “25 Januari, verstopt”

  1. Laura avatar
    Laura

    Mooie vitrage, heel apart. Fraaie foto ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *