9 Februari, dotjes

Het is nog maar begin februari en toch zijn hier en daar al dotjes kleur te zien. De minicyclaam bloeit al sinds december, zoals elk jaar. Het groeit op een schaduwplekje aan de voet van een boom. Het verbaasd mij toch steeds weer dat je dit plantje zo weinig ziet in tuinen.

Het longkruid is er ook altijd vroeg bij. Toch was ik verbaasd hem alweer zo ver in bloei te zien. Verbaasd dat ik hem nu pas zag bedoel ik dan, ik kom er toch regelmatig langs om hout te pakken. Maar goed, ik heb hem nu gezien en geniet er van.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “9 Februari, dotjes”

  1. Laura avatar
    Laura

    Mooi mooi, van die grote dikke nerf van gister naar die fijne witte adertjes in het longkruid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *