Tuin

10 Februari, klusje

Een tijdje geleden heb ik met de deno-methode wat zaadjes ‘gezaaid’. Met de deno-methode leg je wat zaadjes tussen nat papier en dat papier vervolgens in een plastic zakje. Pepers en aubergine hebben warmte nodig om te ontkiemen, met deze methode kun je ze makkelijk op een warm plekje achter bijvoorbeeld de cv-ketel zetten. Voor mij is het de eerste keer dat ik dit doe en ik dacht eigenlijk dat het bij mij mislukt was toen ik een week geleden keek. Er leek geen een zaadje te zijn ontkiemt.

Maar vanmorgen bleek de aubergine er toch zin in te hebben, de eerste blaadjes zijn al te zien. Dat betekend een klein klusje voor mij vanavond. En volgende week ook, want de pepers komen er ook aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.