Allerlei

12 Februari, lang

Met het ouder worden moet je soms een aantal jaren noemen waarvan je zelf schrikt. Niet zo zeer je eigen leeftijd maar meer het aantal jaren dat dingen alweer in het verleden liggen. Bijvoorbeeld terugdenkend aan mijn eerste buitenlandse reis, een vakantie naar Egypte, alweer 29 jaar geleden.

Zo bedacht ik mij laatst ook dat het alweer 10 jaar geleden is dat ik mijn eerste digitale camera kocht, een Canon Powershot A80. Wat had ik een lol met dat kleine cameraatje. Zoveel lol dat ik besloot een weblog te beginnen en iedere dag een foto te plaatsen. Nu, tien jaar later doe ik dit nog steeds. En dat terwijl ik dacht het maar een paar weken vol te zullen houden.

De foto is eentje oud de oude doos die ooit op mijn weblog van de eerste drie jaar heeft gestaan, gemaakt met de compactcamera.

5 gedachten over “12 Februari, lang

  1. Gefeliciteerd met dit “jubileum”. We hopen nog lang van je foto’s te mogen genieten. Fijn weer eens een druppel foto te zien.

  2. Ik hoop dat je het nog lang vol kunt houden en heb er bewondering voor dat je elke dag weer een berichtje plaatst. Ik kijk er heel vaak naar als ontspanning tussen twee werkklussen door en ben dan altijd benieuwd met welke verhalen en prachtige foto’s je ons weet te verrassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.