Spinnen

13 Februari, model

Toen ik vanmorgen mijn bed uitstapte had ik nog geen foto voor het ochtendlogje, ik had ook geen idee wat ik zou kunnen fotograferen. Buiten was het nog te donker en binnen is alles wat in de kamer staat zo langzamerhand wel op de foto gezet. Maar gelukkig, een model diende zich vrijwillig aan. Vanachter de tv wandelde een spin over de muur. En op oog hoogte bleef hij nog stil zitten ook. Ik heb er een halogeenlampje op laten schijnen en hup, de foto was gemaakt. Het beestje zit er nog steeds, ik zal hem zo weer even naar buiten brengen. Ik denk dat het mee gekomen is met de houdblokken die ik gisteravond naar binnen heb gehaald.

3 gedachten over “13 Februari, model

  1. Mooie foto!
    En dan te bedenken dat ik een vriendin heb die gillend weg rent als ze een spin ziet!
    Alsof het echt zo’n “monster” is! Zelfs bij de allerkleinsten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.