13 Februari, model

Toen ik vanmorgen mijn bed uitstapte had ik nog geen foto voor het ochtendlogje, ik had ook geen idee wat ik zou kunnen fotograferen. Buiten was het nog te donker en binnen is alles wat in de kamer staat zo langzamerhand wel op de foto gezet. Maar gelukkig, een model diende zich vrijwillig aan. Vanachter de tv wandelde een spin over de muur. En op oog hoogte bleef hij nog stil zitten ook. Ik heb er een halogeenlampje op laten schijnen en hup, de foto was gemaakt. Het beestje zit er nog steeds, ik zal hem zo weer even naar buiten brengen. Ik denk dat het mee gekomen is met de houdblokken die ik gisteravond naar binnen heb gehaald.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

3 reacties op “13 Februari, model”

 1. Margo avatar

  🙁 Hoe groot is dat monster?

 2. Marmein avatar
  Marmein

  Ik schat een centimeter of twee

 3. Marron avatar
  Marron

  Mooie foto!
  En dan te bedenken dat ik een vriendin heb die gillend weg rent als ze een spin ziet!
  Alsof het echt zo’n “monster” is! Zelfs bij de allerkleinsten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *