15 Februari, zwart wit

Voor de komende fotoclubavond moeten we een zwart wit afdruk meenemen. Nu doe ik dat nooit, zwart wit fotograferen dus dat is een hele uitdaging voor mij. Gelukkig is er een manier om een idee te krijgen hoe de foto in zwart wit wordt zonder dat je zwart wit fotografeert. Wanneer je in raw fotografeert en je je camera instelt op zwart wit foto’s (monochroom), blijft alle kleur informatie gewoon aanwezig, maar zie je de foto in zwart wit op je display.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “15 Februari, zwart wit”

  1. Margo avatar

    Ik vind zwart wit juist steeds leuker! Niet alle onderwerpen lenen zich ervoor, maar portretten en stadgezichten zeker wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *