18 Februari, samen

Een foto van niks, maar vanmorgen had ik even niets anders. Deze foto maakte ik gisteren laat in de middag met mijn compactje met slecht licht. Ik doe al drie jaar een poging om veel krokussen en sneeuwklokjes in de tuin te krijgen. De sneeuwklokjes beginnen hier en daar al polletjes te vormen, maar met de krokussen wil het maar niet lukken. Hier en daar piept er eentje uit de grond, terwijl ik toch steeds zo’n 15 a 20 bolletjes bij elkaar in de grond heb gestopt. Deze krokus heeft besloten niet meer alleen te willen staan en is bij de sneeuwklokjes opgekomen.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “18 Februari, samen”

  1. Margo avatar

    Misschien een zonniger plekje?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *