19 Februari, goed

Het gaat goed met de zaailingen van de pepers en aubergine. Ik vond het knap spannend, de kleine ontkiemde plantjes lostrekken van het koffiefilter waar ze in ontkiemt zijn en ze daarna in de potgrond stoppen zonder de tere wortels te beschadigen. Maar ze hebben het goed doorstaan en nu staan ze allemaal fier overeind in hun potjes. Op de foto de peper chain fairy, kleine, niet al te scherpe pepers in allerlei kleurtjes.

Berichten gemaakt 3317

Eén gedachte over “19 Februari, goed

  1. Naar aanleiding van je vorige logje over de Dano ontkiem methode, heb ik ook zaadjes van een paprika gezaaid. Ze ontkiemden alle 5! Ik heb ze ook voorzichtig losgehaald met behulp van een sateprikker, (die tevens dienst doet als gaatjesprikker voor de potgrond), en geplant. De volgende dag waren ze alweer gegroeid. Ook heb ik (vrij grote ) lathyruszaden zo laten ontkiemen. Ze vielen wel op een kluitje, maar konden toch losgemaakt en geplant worden. Goeie methode, en leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven