19 Februari, goed

Het gaat goed met de zaailingen van de pepers en aubergine. Ik vond het knap spannend, de kleine ontkiemde plantjes lostrekken van het koffiefilter waar ze in ontkiemt zijn en ze daarna in de potgrond stoppen zonder de tere wortels te beschadigen. Maar ze hebben het goed doorstaan en nu staan ze allemaal fier overeind in hun potjes. Op de foto de peper chain fairy, kleine, niet al te scherpe pepers in allerlei kleurtjes.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “19 Februari, goed”

  1. Margo avatar

    Naar aanleiding van je vorige logje over de Dano ontkiem methode, heb ik ook zaadjes van een paprika gezaaid. Ze ontkiemden alle 5! Ik heb ze ook voorzichtig losgehaald met behulp van een sateprikker, (die tevens dienst doet als gaatjesprikker voor de potgrond), en geplant. De volgende dag waren ze alweer gegroeid. Ook heb ik (vrij grote ) lathyruszaden zo laten ontkiemen. Ze vielen wel op een kluitje, maar konden toch losgemaakt en geplant worden. Goeie methode, en leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *