22 Februari, zaad

Vanmorgen ben ik even naar de markt gefietst. Voornamelijk voor de macadamianoten, heerlijk vind ik die. Vooral van de markt waar ze vers gebrand worden en je zelf het zoutgehalte kunt bepalen. Terwijl ik wachtte tot de verkoper klaar was met afwegen zag ik deze bakjes staan. Lijnzaad, sesamzaad en maanzaad, zo af en toe kom ik ze tegen in recepten, altijd handig om in huis te hebben dus. Toen ik de bakjes op de toonbank zette vond ik het een mooi gezicht, de natuurlijke kleuren zo boven elkaar. Eenmaal thuis er maar meteen een foto van gemaakt.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *