24 Februari, ongelukje

De afgelopen week ben ik bezig geweest met het omruilen van de hobbykamer met de grotere logeerkamer. Zo heb ik meer ruimte voor mijn stellage om druppels te fotograferen. Tijdens die verhuizing heb ik het glaswerk dat ik gebruik voor de druppels even in de badkamer gezet om het spul af te spoelen en even uit de weg te hebben. Vanmorgen stootte ik per ongeluk het wijnglas om, gelukje bij een een ongelukje: het glas viel in de badkuip in plaats van op de grond waar ik met mijn blote voeten stond.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “24 Februari, ongelukje”

  1. Lidy van Onlangs avatar
    Lidy van Onlangs

    dit levert wel een mooi plaatje op. gr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *