Allerlei

26 Februari, doen

Tijdens onze zwerftocht door Zwolle heb ik twee kookboeken gekocht. Eentje om te koken met ‘gewone’ ingrediënten en met eventuele restjes, en een ander dat alle basis kooktechnieken onder de loep neemt. Ik vind het heerlijk om door kookboeken te bladeren, vast van plan om de diverse recepten eens uit te proberen maar het echt doen? Lang zo vaak niet als ik zou willen.

Het boekje over kooktechnieken begint met de diverse mogelijkheden van eieren. En laat ik daar laatst nu net een doosje vol van gekocht hebben. Langs de route die ik fiets van het werk naar huis. Eens kijken of ik daar mayonaise van kan maken, past vast wel bij een roereitje.

Eén gedachte over “26 Februari, doen

  1. Ik ben benieuwd of het je lukt. Ik heb het lang geleden wel eens geprobeerd, maar lukte niet. Het is heel lastig. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.