26 Februari, doen

Tijdens onze zwerftocht door Zwolle heb ik twee kookboeken gekocht. Eentje om te koken met ‘gewone’ ingrediënten en met eventuele restjes, en een ander dat alle basis kooktechnieken onder de loep neemt. Ik vind het heerlijk om door kookboeken te bladeren, vast van plan om de diverse recepten eens uit te proberen maar het echt doen? Lang zo vaak niet als ik zou willen.

Het boekje over kooktechnieken begint met de diverse mogelijkheden van eieren. En laat ik daar laatst nu net een doosje vol van gekocht hebben. Langs de route die ik fiets van het werk naar huis. Eens kijken of ik daar mayonaise van kan maken, past vast wel bij een roereitje.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “26 Februari, doen”

  1. Margo avatar

    Ik ben benieuwd of het je lukt. Ik heb het lang geleden wel eens geprobeerd, maar lukte niet. Het is heel lastig. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *