1 Maart, kleurtjes

Vanmorgen weer even lekker gewerkt in de moestuin. Nu ik een nieuwe tuinbuurman heb die de kweek in zijn tuin zo goed mogelijk heeft opgeruimd, is het voor mij ook weer zinvol om de rand van de tuin van kweek te ontdoen. Met de wortels van het kweekgras haal ik ook heel veel jonge klaproosjes weg. Aan de ene kant jammer, maar ach, uit ervaring weet ik dat er altijd wel wat klaproosjes blijven staan.

Ik heb ook even een uitstapje gemaakt naar de voorbeeldtuin, daar stonden heel veel krokussen te bloeien. Ik had gehoopt dat er wat open zouden staan en dat ik er misschien een hommel zou kunnen vinden. Maar de zon was nog niet sterk genoeg en dus bleven de bloemen gesloten.

Welke wel al prachtig open waren waren de maagdenpalm, viooltjes en de forsythia.

Laatste berichten:

Wekelijks op de hoogte blijven van nieuwe blogjes?

Laat dan hier je E-mailadres achter:


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “1 Maart, kleurtjes”

  1. Laura avatar
    Laura

    Altijd leuk, de verhalen bij de foto’s 😀
    Viooltjes heb ik nog niet gezien, maar die uitbarsting van al die krokussen in tuinen en tussen het gras van de week, heerlijk. Spring is coming!

    Prachtig, die close-up van die blauwe aders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *