3 Maart, drup

Al jaren was ik van plan om eens berkensap af te tappen. Gewoon een stukje van een tak afknippen, er een fles onder hangen en deze zal dan langzaam vol druppelen. Dit jaar vond ik een boom waar ik dit bij zou kunnen doen. Maar na een paar uur zat er nog maar een heel klein beetje sap in de fles. Nog even een weekje of twee wachten denk ik en het dan opnieuw proberen.


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

4 reacties op “3 Maart, drup”

 1. Laura avatar
  Laura

  Groeit zo’n ‘wond’ dan niet dicht? In de natuur breekt er ook wel eens een tak af, zo’n boom kan niet blíjven druppelen, zou ik denken 😕

  Waar ga je dat sap voor gebruiken? 🙂

 2. MarjaK avatar

  Wat een grappig idee, wat kun je met berkensap doen?

 3. Marmein avatar
  Marmein

  Je kunt het gewoon drinken maar je kunt er ook wijn van maken.

 4. Laura avatar
  Laura

  Aha 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *