3 Maart, drup

Al jaren was ik van plan om eens berkensap af te tappen. Gewoon een stukje van een tak afknippen, er een fles onder hangen en deze zal dan langzaam vol druppelen. Dit jaar vond ik een boom waar ik dit bij zou kunnen doen. Maar na een paar uur zat er nog maar een heel klein beetje sap in de fles. Nog even een weekje of twee wachten denk ik en het dan opnieuw proberen.

Berichten gemaakt 3317

4 gedachten over “3 Maart, drup

  1. Groeit zo’n ‘wond’ dan niet dicht? In de natuur breekt er ook wel eens een tak af, zo’n boom kan niet blĆ­jven druppelen, zou ik denken šŸ˜•

    Waar ga je dat sap voor gebruiken? šŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven