Picolo

5 Maart, lastig

Eergisteren ben ik weer eens bezig geweest met vallende druppels en foto’s maken. Niet om de opspattende druppels te fotograferen maar om het gekleurde water dat ik druppelsgewijs in het water liet vallen te fotograferen. Dit voor een opdracht van de fotoclub. Maar werken met water en Picolo in de buurt hebben is geen goede combinatie. Altijd moet hij er zijn neus in steken, of, zoals in dit geval, zijn tong. Gelukkig was het een vers glas water, maar opschieten deed het zo niet.

 

2 gedachten over “5 Maart, lastig

  1. Hij geniet er ook echt van 😆

    Volgende keer, als de kattenfoto’s aan de beurt zijn op de fotoclub, heb jij ‘m al klaar 8)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.