Landschap

17 Maart, knal

Eergisteren was het een prachtige zonsondergang. Dat werd dus snel even een sprintje naar de waterkant om een foto van die prachtige lucht te maken. Ik had wat opnames gemaakt voor een panorama die wel heel erg knal oranje waren uitgevallen. Veel feller van kleur dan de lucht werkelijk was. Op een van de foto’s was het torentje van Zalk goed te zien, al was het maar een klein sprietje in de zwarte lage horizon op de foto. Toen ik daar op inzoomde werd het ineens een heel andere foto.

3 gedachten over “17 Maart, knal

  1. Modern… grappig, ik zie er juist iets tijdloos in, mysterieus ook, sprookjesachtig, Ban van de Ring, Harry Potter, Sherlock Holmes… etc 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.